Because the world is made for dreaming, with Linea Aaberg - Phriya

Omdat de wereld is gemaakt om te dromen, met Linea Aaberg

breakfast Linea Aaberg

Maak kennis met de fulltime dromer Linea Maria Aaberg

We zijn erg verheugd u voor te stellen aan Linea Maria Aaberg.

Afvragen en ronddwalen

Linea woont in Kopenhagen, ze houdt van reizen, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe culturen ontdekken, maar het belangrijkste is dat ze graag groot droomt en dat doet ze vaak.

Ze voelt zich op haar best omringd door bloemen in de natuur, waar ze graag dagdroomt over het leven, plannen en hoop.

Hallo Linea, er gebeurt nu zoveel in ons leven, wat brengt nu geluk in je leven?

Op dit moment brengen mijn lieve vrienden en familie geluk in mijn leven. Ze toveren altijd een grote glimlach op mijn gezicht en staan achter me. Het zonnige weer in Kopenhagen tegenwoordig brengt ook veel geluk in mijn leven, en tijd doorbrengen in mijn landhuis in een schattig stadje genaamd "Tisvilde" buiten Kopenhagen.

Hoe ziet een typische dag in uw week eruit?

Ik word wakker, drink een kopje koffie op mijn balkon en fiets dan door de straten van het zonnige Kopenhagen om aan het werk te gaan. Na het werk spreek ik meestal af met een paar vrienden voor een etentje of wijn.

Hoe zou u uw persoonlijke stijl omschrijven?

Absoluut kleurrijk! Ik vind het heerlijk om leuke vintage items te vinden en deze vervolgens te mixen. Ik heb een zwak voor zomerjurken en sandalen, en ik hou ervan om elke outfit anders te stylen met leuke accessoires.

linea aaberg dreamer

Als u zich ergens ter wereld zou kunnen verplaatsen, waar zou dat dan zijn en waarom?

Australië! Ik heb daar gewoond en gewerkt, en ik mis het land elke dag. De prachtige natuur gecombineerd met het warme weer en lieve, mooie mensen. Ik heb ook een heel goede vriendin, Mikaela, die daar woont, en ik zou heel graag teruggaan en op dit moment een heerlijk diner bij zonsondergang met haar op het strand hebben.

Wat is je favoriete gerecht van over de hele wereld?

Dat is een lastige! Ik denk dat ik Italiaans eten zou kunnen zeggen. Ik heb het genoegen gehad met veel Italianen samen te leven tijdens mijn verblijf in Lissabon dit jaar, en ik moet zeggen dat ik hun eindeloze passie en liefde voor het eten van hun kok echt bewonder, en dat alles gewoon smaakt naar een stukje hemel.

Welke nummers staan de laatste tijd op je afspeellijst?

De laatste tijd ben ik in de stemming om naar veel langzame en rustige nummers te luisteren. Ik heb onlangs 'ochtendzon' ontdekt met Melody Gardot, en het is zeker het citaat dat zegt 'deze wereld is gemaakt om te dromen' dat mijn favoriete onderdeel is. Het zet me aan het denken over mijn leven, al mijn dromen en geeft me het gevoel dankbaar te zijn en elke dag te nemen zoals die komt.

Wat is het meest onverschrokken dat je ooit hebt gedaan?

Ik heb net een roadtrip van een week gemaakt, langs de kust van Portugal. Ik zou niet zeggen dat het het meest onverschrokken is dat ik ooit heb gedaan, maar ik heb veel over mezelf geleerd en ik sliep op een aantal heel mooie maar verlaten plekken, waar ik soms een beetje bang was voordat ik in slaap viel, maar het was allemaal de moeite waard het.

Toen je jonger was, wat dacht je dat je zou worden als je groot was?

Een actrice, denk ik! Net als elk ander 9-jarig meisje droomde ik ervan een superster te worden met mooie kleren. Ik heb die droom echt niet meer - haha.

Waar droom je over?

Oh, ik dagdroom over alles! Of het nu is wat ik dezelfde dag eet, of wat ik mijn toekomstige kinderen ga noemen. Het zijn net zo goed de kleine dingen, zoals mijn dag plannen, wat ik aan moet trekken, enzovoort, als de grote dingen zoals waar ik een gezin wil stichten, welke baan zal ik hebben enz.

apples linea aaberg

Wat is het meest verrassende item op je bucketlist?

Ik zou dolgraag een rijbewijs voor een motor willen halen! Ik heb de droom dat ik het leuk zou vinden om op een dag met mijn zus door Amerika te rijden en alle verschillende steden te ontdekken, geweldige mensen te ontmoeten en veel mooi te kamperen onder de sterren.

Waar ben je echt gepassioneerd over en waarom?

Ik ben over veel dingen gepassioneerd. Ik creëer heel gemakkelijk en snel nieuwe passies voor mezelf. Maar mijn grootste passie moet de mijne zijn en het welzijn van mijn vrienden en familie. Ik heb ook een grote passie voor natuur, reizen, eten, bloemen, interieur, mode, honden, muziek en sport, om er maar een paar te noemen.

Volg je je dromen, of heb je ze opgegeven?

Er was een periode in mijn leven waarin ik mijn dromen niet volgde en langzaam deed wat alle anderen deden. Het kostte me wat tijd om te beseffen dat ik niet gelukkig was met mijn leven, en met veel zelfmoed en hulp van mooie vrienden en familie heb ik het gevoel dat ik langzaam weer op het goede spoor ben en mijn dromen volg.

Beschouw jij jezelf als een fulltime dromer?

Ik zeker! En ik ben er trots op er een te zijn.

Ziet Linea er niet prachtig uit in onze Palmarola groene pyjama set?

Ontdek onze Palmarola groene pyjama set

Terug naar blog