Maëlys Guyomard in Phriya pajamas

Parijs, liefde en avonturen - door Maëlys Guyomard

Ontmoet fulltime dromer Maëlys Guyomard

We zijn erg enthousiast om u kennis te laten maken met Maëlys Guyomard. Ze is een digitale maker die onlangs naar Parijs is verhuisd, een van de meest levendige steden van Europa. Ze houdt van interieur en vintage spullen.

1.Hallo Maëlys, kun je iets over jezelf vertellen?

Nou, op het eerste gezicht ben ik een verlegen persoon. Ik luister liever naar anderen dan dat ik mezelf naar voren breng. Maar als ik me eenmaal op mijn gemak voel, ben ik een heel ander persoon! 

2. Loop met ons mee door een dag uit het leven van Maëlys.

Doordeweeks sta ik vrij vroeg op en begin ik de dag met een snel ontbijt voordat ik me klaarmaak voor werk. Na mijn werkdag geniet ik van de eenvoudige momenten van het leven door door Parijs te wandelen, naar restaurants te gaan met mijn vriend en vrienden. In het weekend breng ik graag mijn vrije tijd door met mensen van wie ik hou, en doe ik alle dingen waar ik doordeweeks geen tijd voor heb, zoals naar de markt gaan, nieuwe plekken ontdekken, content maken voor mijn Instagram-pagina, lezen. .. 

3. Wat is je beste manier om de dag te beginnen?

Op hetzelfde moment als de zon wakker worden, dus vrij vroeg, om zoveel mogelijk van de dag te genieten :) Ontbijten met mijn vriend terwijl je naar muziek luistert. Neem de tijd om je voor te bereiden voordat je gaat wandelen.

4. Waar is de meest ontspannende plek waar je ooit bent geweest?

Ik zou zeggen Amsterdammer! De stad heeft dat "je ne sais quoi" waar ik me goed bij voel.

Phriya white pyjamas

5.Als je leven een boek was, wat zou dan de titel zijn?

Harde! Nou, misschien zou de titel van het boek "Liefde en avonturen" zijn, twee woorden die samenvatten wat het leven voor mij betekent. Het zou zeker niet de meest pakkende titel zijn! 😅

6. Van welk nummer word je onvoorwaardelijk blij?

Ik kon er niet één kiezen... maar een playlist vol ABBA-nummers brengt me altijd in een goed humeur! Ik kan uren dansen terwijl ik naar deze liedjes luister. Deze groep is tijdloos!

 

7.Kunt u ons uw favoriete plek om te ontbijten in Parijs vertellen?

Ik ben afgelopen maart in Parijs aangekomen en de restaurants zijn pas onlangs heropend, dus ik heb nog niet de kans gehad om veel adressen uit te proberen. Maar als je in het 18e arrondissement bent, raad ik aan om naar "Chez Ginette" te gaan voor een brunch. Het eten is zo heerlijk, het restaurant is echt schattig en het is in de buurt van Montmartre!

8. Wat is het leukste aan wonen in Parijs?

Het leukste aan Parijs is de diversiteit! Elke wijk heeft zijn eigen sfeer, zijn eigen energie, zijn bijzonderheid. Het is ook een zeer kosmopolitische stad, en dat maakt Parijs erg inspirerend. Ik heb het gevoel dat mensen hier creatiever en ruimdenkender zijn dan in de stad waar ik vandaan kom.  

Breakfast in Phriya pyjamas

9. Wat is je favoriete herinnering aller tijden? 

Ik heb zoveel goede herinneringen, dus ik kon er niet maar één kiezen. Maar wat al deze herinneringen gemeen hebben, is dat ik omringd was door mijn vrienden en familie. 

10. Volg je nog steeds je dromen?

Ik probeer mijn dromen zoveel mogelijk te volgen, of in ieder geval ervoor te zorgen dat ik ze ooit zal bereiken, ook al is dat niet altijd gemakkelijk. 

11. Beschouw je jezelf als een fulltime dromer? 

Vast en zeker! Er gaat geen dag voorbij dat ik niet droom.  

ZIET Maëlys niet PRACHTIG IN ONZE KLASSIEKE WITTE PYJAMA MET SHORTS?

Ontdek onze Classic White Pyjama set met short

 

Terug naar blog