Weekends are my happy place - by Ali Primrose - Phriya

Weekends zijn mijn gelukkige plek - door Ali Primrose

Ali Primrose in Phriya pyjama set

Maak kennis met de fulltime dromer Ali Primrose

We zijn verheugd u kennis te laten maken met Ali Primrose.
Ze is een lokale OC en leverancier van kunstzinnige voorzieningen + ontwerpen. Ze vindt het heerlijk om met aandacht te leven, zichzelf te omringen met "lyke-minded" mensen, en attent te zijn in ons dagelijks leven. Ze houdt zich bezig met prop-styling, interieurs en het creëren van eten, kunst en graphics voor de "lyke minded". Het motief achter haar Instagram is om anderen aan te moedigen deze thuiservaring te zien als een kans op een eenvoudig, kunstzinnig leven. Ze wil gewoon dat anderen zich vruchtbaar voelen en uiteindelijk creëren.

1. Wat is de beste manier om de dag te beginnen?

Mijn favoriete manier om wakker te worden is beslist de geur van spek en eieren. Maar aangezien ik de kok ben in dit gezin, is dat een zeldzame gelegenheid in het huishouden van Primrose ... hehe. Typisch gaat het allemaal om knuffelen in linnen lakens en Phriya-nachtkleding met mijn man en onze twee honden. We hebben een kingsize bed en soms heb ik nog steeds het gevoel dat ik terug ben in mijn eerste appartement in LA, besmeurd in de hoek van een tweeling. Ik zou het niet anders willen. Als het een weekend is, vind ik het heerlijk om langzaam wakker te worden, wat palo santo of salie te branden, de wierook aan te steken en te ademen / uit te rekken. Daarna gaan we meestal surfen of wandelen. Doordeweeks ben ik vroeg op voor een training van 6 uur en om 8.30 uur aan het werk. Zoals je vast al geraden hebt, zijn weekends mijn gelukkige plek. 
 

2. Wat zijn uw passies?

KOKEN & recepten delen. Sinds ik mijn kookkunsten heb gedeeld met vrienden en volgers, zijn mensen samengekomen om mijn recepten opnieuw te maken en lifestylefoto's van hun creaties te posten. Het heeft me gelukkiger gemaakt dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik wil dat dat gevoel leeft in iets fysieks dat kan worden gekoesterd, begaafd en als hulpmiddel kan worden gebruikt, dus er komt een kookboek aan! Een boek dat languit op je kookeiland hoort, niet op je voorraadkast (hoewel het mooi zal staan). Een boek dat een ontsnapping is naar ambitieuze tablecapes en gelaagde cursussen. Een boek dat herkenbaar en toch inspirerend is.
Coffee in Phriya pyjamasINTERIEUR & prop-styling. Ik heb het geluk gehad om prop-styling als een carrière te vinden. Het vervult zoveel creatieve verlangens en kan in verschillende branches worden gedaan. Als mensen me complimenteren, gaat het meestal over 'mijn oog'.  
CURATION & product + vintage. Het kopen van huisartikelen en vintage meubels is mijn ondeugd. Bijna een verslaving. Ik MOET minstens één keer per week sparen en meestal met niets thuiskomen, maar de drang wordt vervuld door op zoek te gaan naar dat speciale iets. Er valt zoveel te zeggen over de toekomst door naar het verleden te kijken en er gaat niets boven het karakter van vintage. Het is altijd meer dan inspirerend. 
 

3. Waar zou je meer tijd voor willen hebben?

Tijd weg van elektronica. Mijn baan vereist dat ik meer dan 8 uur per dag op mijn telefoon of computer zit en soms kan dit mijn geestelijke gezondheid beïnvloeden. Ik implementeer een overvloed aan frisse lucht in mijn routine en breng tijd buiten door voor magische inspiratie en meditatie. Ook werken aan kleine passies als een vrije creatieve ontsnapping!
 

4. Wat is je favoriete souvenir dat je hebt?

Foto's. Ik neem altijd veel te veel mee op onze reizen en blader er door de jaren heen graag op willekeurige momenten doorheen. Het is zo'n geweldige manier om te reflecteren en een herinnering in veel verschillende lichten te zien naarmate de tijd verstrijkt. Ik probeer in het algemeen meer minimaal te zijn in het leven, dus voor mij gaat het op dit moment in ons leven minder om "dingen". 
 

5. Als alles in uw huis één moet zijn kleur welke kleur zou jij kiezen?

Wit. Is dat zelfs een kleur? Wit is mijn favoriete interieurmix. Er zijn zoveel verschillende tinten en texturen waarmee je kunt spelen. Ik moet wel gek zijn om dit te zeggen met twee honden die bij mij wonen en de liefde van mijn man voor rode wijn en hete saus, maar het voelt tegelijkertijd zo schoon en exotisch aan. 
 

Ali Primrose in Phriya pyjamas6. Zijn er plaatsen waar je graag naartoe zou willen reizen?

Overal. Ik vind de meeste van mijn inspiratie in andere steden, landen en landen. Ik ben echt geïntrigeerd door Italië, Peru, Nieuw-Zeeland en Zuid-Frankrijk. In de hoop dat het reizen snel zal worden hervat. Eerlijk gezegd maak ik me een beetje zorgen over wat reizen in de nabije toekomst zou betekenen met het huidige klimaat. Hoe dan ook, we kijken uit naar nieuwe avonturen, of dat nu lokaal of internationaal is.
 

7. Heeft u ooit een denkbeeldige vriend gehad?

Ik heb niet. Ik heb altijd vrienden gemaakt met de mensen die dat wel deden!
 

8. Wat maakt je aan het lachen?

Oude komedies, de lach van mijn man en het gevoel voor humor van mijn familie. Als je me kent, dan weet je dat ik veel om mezelf lach ... haha!
 

9. Als je ooit in de geschiedenis zou kunnen leven, wanneer zou dat dan zijn en waarom?

Midden eind 1800. Onder dit alles koester ik een homestead-levensstijl en de simpele dingen. Mijn zuidelijke wortels kunnen dit beïnvloeden. Ik hou van het idee van een onconventionele boerderij met een boerderij en tuin. Er is iets zo romantisch aan deze periode voor mij. 
 

10. Wat is je favoriete bloem?

Scabiosa. Ik hou van de nabijheid van een gestructureerde en moderne bol met vrouwelijke en losse bloembladen. 
 

11. Welk boek heeft de meeste impact op u gehad?

Ik ben een sukkel voor romantische romans. Er is iets zo transformatiefs aan het lezen over liefde. Ik hou gewoon van LIEFDE. Archer’s Voice, Regretting You, It Ends with Us, The Sea of Tranquility, One True Loves zijn enkele van mijn favorieten. 
 

12. Waar droom je van?

Vrede, de oceaan, eten. Ik droom over ons toekomstige gezin en de plek die we uiteindelijk thuis zullen noemen. 
fun in Phriya pyjamas
 

13. Beschouw jij jezelf als een fulltime dromer?

Vast en zeker. Ik merk dat ik constant de grenzen van mijn capaciteiten verleg en mijn ware potentieel ontdek. Soms betekent dit dat ik mezelf dun maak, maar ik hou ervan doelen te stellen en ze na te streven. Voor mij is dit dromen. 

Ziet Ali er niet prachtig uit in onze Odyssey Navy Blue Pyjama-set?

Terug naar blog